Over mij

Verhuis je binnenkort naar Duitsland of woon je er al en weet je niet waar te beginnen om van je huis een thuis te maken?

In 2018 emigreerde ik, vanwege het werk van mijn man, met ons gezin als expats vanuit Nederland naar Mannheim, Duitsland. Uit eigen ervaring weet ik wat er allemaal bij komt kijken wanneer je huis en haard achterlaat om in een vreemd land een nieuw leven op te bouwen.

In Nederland werkte ik als interior designer 10 jaar lang vanuit eigen interieuradviesbureau. Ik doe niets liever dan interieurs creëren waar mensen zich veilig en thuis voelen. Het geeft me voldoening mensen te inspireren om aan de slag te gaan met hun woning.

“Designing a home away from home”

circles

Zo ontstond het idee om mijn ervaring en passie als interieurarchitect én expat met elkaar te combineren.

De stijl van Beyond Borders Design is out of the box met hoogwaardige materialen, stevige kleuren en grote gebaren. Mijn kracht is dat ik goed luister naar jullie woonwensen en deze weet te vertalen naar een passend interieurontwerp op maat. Een plan waarin jullie smaak centraal staat en het totaalplaatje perfect in balans is, zodat jullie woning persoonlijk en comfortabel voelt en past als een jas.

In mijn vrije tijd doe ik inspiratie door nieuwe steden te bezoeken en architectonische bijzonderheden te ontdekken. Ik hou van fotografie en trek regelmatig de natuur in voor een fijne boswandeling met onze honden, om na afloop ergens een heerlijke kop koffie te gaan drinken. Ook volg ik met veel plezier een Duitse taalcursus, waardoor ik in staat ben jullie wensen en ideeën duidelijk te vertalen naar Duitse aannemers en leveranciers.

Een woning inrichten is iets heel persoonlijks. Ben je benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Neem voor vragen of meer informatie contact met me op. Ik denk graag met jullie mee over welke dienst het beste aansluit.