Let's plan

Als jullie naar Duitsland gaan verhuizen zijn er veel aspecten en vraagstukken om rekening mee te houden. Nemen jullie je huidige meubels mee of laten jullie alles achter en beginnen jullie helemaal opnieuw?

Willen jullie de nieuwe woning zelf inrichten maar lopen jullie vast in een mooi ontwerp?

Als interior designer help ik jullie bij het vormgeven van een inrichting van je dromen. In het Let’s plan traject neem ik alles uit handen wat te maken heeft met het ontwerpen, inrichten en samenvoegen van bestaande meubels in jullie nieuwe woning. Van efficiënt ruimtegebruik, de juiste indeling, passende materialen, harmonieus kleurgebruik tot een lichtplan.

Beyond Borders Design

Signature look

De stijl van Beyond Borders Design is out of the box: gewaagd, stijlvol en kleurrijk. Elk project is een combinatie van creativiteit en subtiel gebruik van design elementen als ruimte, licht, verhouding, balans, kleur, texturen, functie, oog voor detail en comfort.

Een typisch Beyond Borders Design herken je direct, maar vanzelfsprekend ben ik in staat andere stijlen aan te houden. Het is verfrissend en uitdagend om steeds tot een nieuw ontwerp op maat te komen. Voorgaande projecten variëren van ingetogen, minimalistisch, klassiek, tot speels, industrieel en vintage of een mix daarvan. Tijdens onze samenwerking bepalen we welke woonstijl bij je past en nemen dat als uitgangspunt.


Werkwijze interieurontwerp

Fase 1. Intake

We beginnen met een uitgebreide intake om jullie smaak en ontwerpideeën te bespreken. Vervolgens onderzoeken we het project door metingen en foto’s te maken om te gebruiken naarmate we verder gaan. Ter voorbereiding van de ontwerpfase nemen we jullie beschikbare budget door.

Fase 2. Design

In de ontwerpfase ga ik op basis van jullie wensen aan de slag met het maken van een moodboard. Uitgaande van wat jullie mooi vinden in combinatie met mijn visie, kom ik met een voorstel in de juiste sfeer, passende materialen en een zorgvuldig samengesteld kleurenpalet. Na akkoord op dit moodboard werk ik deze basis verder uit tot een 3D ontwerp, inclusief een plattegrond met de indeling van de ruimte, verlichtingsplan, kleurvoorstellen voor alle wanden en plafonds, plus een meubelplan en productlijst met de gekozen meubels en accessoires.

Fase 3. Presentatie

Tijdens de presentatie van het interieurplan laat ik het 3D interieurplan, plattegronden en het lichtplan aan jullie zien. Ook vertel ik meer over de achtergrond van de gemaakte keuzes. Daarnaast ontvangen jullie een lijst met alle gekozen meubels, verlichting, accessoires en adressen om de artikelen aan te schaffen. Na de presentatie kunnen jullie dus direct aan de slag met het uitvoeren van dit persoonlijke interieurplan.

Interieuradvies

  • Intakegesprek
  • Moodboard
  • Voorstel kleur- en materiaalgebruik
  • Voorstel voor meubels en aankleding van de ruimte
  • Shoppinglist met alle gebruikte meubels en accessoires
  • Indeling in 3D ontwerp
  • Lichtplan
  • Presentatie

Investering: 995 euro exclusief btw

circles