Create & Move

Het Design, Create and Move pakket is een full-service aanpak voor expats die volledig ontzorgd willen worden in hun internationale verhuizing. Zodat jullie je tijd en aandacht volledig kunnen richten op de nieuwe omgeving, het mogelijk vinden van een school voor de kinderen en het regelen van allerlei praktische regelzaken zoals het afsluiten van verzekeringen.

Dit totaalpakket omvat alles van een gepersonaliseerd interieurontwerp tot de uiteindelijke voltooiing van de inrichting. Het intake-proces zet de toon voor het design. We werken samen om jullie individuele stijl en levensstijl te onderzoeken een ontwerp op maat te maken voor mooie en functionele ruimtes, inclusief nieuwe ideeën die verder gaan dan je zelf had kunnen bedenken. Het gaat niet alleen om een mooie ruimte, het gaat erom hoe je erin leeft. Tegen het einde van de intakefase heb ik een helder beeld van jullie woonstijl, en weet wat er nodig is om het ontwerpproces te personaliseren met het beste eindresultaat in gedachten. In deze fase is er een volledig budget en een tijdlijn opgesteld.

Tijdens de ontwerpfase vertaal ik de bevindingen van het intakeproces binnen budget naar een volledig ontwerp. Dit proces leidt tot een volledige ontwerppresentatie, compleet met voorbeelden van kleuren, stoffen en materialen om te bekijken en te voelen. Op deze manier ontdekken jullie hoe mijn visie vorm begint te krijgen.

Na goedkeuring van het ontwerp wordt jullie droominterieur werkelijkheid. Deze fase omvat de uitvoering van het ontwerp, inclusief het coördineren van verbouwingswerkzaamheden, stoffering van wanden en vloeren, het behang-, en schilderwerk, verlichting, de inkoop van alle meubels en accessoires, de installatie op locatie en de uiteindelijke inrichting van de ruimte.

Fase 1. Intake

We beginnen met een uitgebreide intake om jullie smaak en ontwerpideeën te bespreken. Wat vinden jullie belangrijk als het gaat een nieuwe woning? Wat is de hoeveelheid gewenste ruimte? Zijn er speciale woonwensen om rekening mee te houden, zoals het meenemen van bepaalde meubels of een indeling die jullie prettig vinden in jullie huidige woning? Ook bespreken we het beschikbare budget om het nieuwe huis te customizen naar jullie wensen.

Fase 2. Huizenjacht

Als adviseur ga ik mee bij het bezichtigen van een of meer woningen. Ik kijk verder dan esthetiek en denk mee over de functionaliteit en het fundament van een woning. Met mijn oog voor detail en ruimtelijk inzicht kan ik goed beoordelen of de eisen en wensen die jullie hebben in een bepaalde woning goed tot hun recht kunnen komen.

Fase 3. Design

In de ontwerpfase ga ik op basis van jullie wensen aan de slag met het maken van een moodboard. Uitgaande van wat jullie mooi vinden in combinatie met mijn visie, kom ik met een voorstel in de juiste sfeer, passende materialen en een zorgvuldig samengesteld kleurenpalet. Na akkoord op dit moodboard werk ik deze basis verder uit tot een 3D ontwerp, inclusief een plattegrond met de indeling van de ruimte, verlichtingsplan, kleurvoorstellen voor alle wanden en plafonds, plus een meubelplan en productlijst met de gekozen meubels en accessoires.

createmove02.jpg

Fase 4. Presentatie

Tijdens de presentatie van het interieurplan laat ik het 3D interieurplan, plattegronden en het lichtplan zien. Daarnaast ontvangen jullie een overzicht met de gekozen meubels, verlichting en accessoires. Ook vertel ik meer over de achtergrond van de gemaakte keuzes.

Fase 5. Uitvoering

Na goedkeuring van het gepresenteerde ontwerp verzorg ik de daadwerkelijke uitvoering van het inrichten van de woning. Ik werk daarbij samen met een breed scala aan betrouwbare partners, variërend van schilders tot aannemers en van meubelleveranciers tot decoratiewinkels. Hierdoor hebben jullie één aanspreekpunt tijdens het hele traject. Na afronding van de inrichting wordt de woning sleutelklaar opgeleverd.

Huizenjacht, Interieuradvies & Inrichting:

 • Intakegesprek + opmaken lijst met woonwensen
 • Mee op huizenjacht (adviserende rol)
 • Moodboard
 • Voorstel kleur- en materiaalgebruik
 • Voorstel voor meubels en aankleding van de ruimte
 • Shoppinglist met alle gebruikte meubels en accessoires
 • Indeling in 3D ontwerp
 • Lichtplan
 • Presentatie
 • Inrichting van gedeeltelijke/complete woning
 • Coördinatie uitvoering interieurontwerp
 • Het sleutelklaar opleveren van de op maat ingerichte woning

Investering: 2495 euro exclusief btw

circles